Vught Digitaal 2022

Vught Digitaal in DePetrus op zondag 30 oktober 2022

Op zondagmiddag 30 oktober 2022 wordt voor de derde keer Vught Digitaal georganiseerd in DePetrus. Vughtenaren laten hier hun digitale activiteiten zien en voor kinderen en volwassenen is er volop gelegenheid laagdrempelig kennis te maken met programmeren, robots besturen, solderen en mee te doen aan andere digitale- computeractiviteiten.

Iets digitaals presenteren

De organisatie van Vught Digitaal is nog op zoek naar mensen en organisaties die iets digitaals willen demonstreren (fotografie, digitaal tekenen, video, muziek, modelbouw, robotica, elektronisch borduren, radiozendamateurs, websitebouwers, sociale (buurt)netwerken, geocaching, stamboomonderzoek etc.).

Helpen

Ook zijn de organisatoren Chris Dorna en Rudy Beset nog op zoek naar mensen die willen helpen bij het opbouwen, koffie en thee rondbrengen of te assisteren bij een van de workshops.

Als je komt helpen bij de workshops dan is er een instructieavond waar je kennismaakt met de materialen voor de workshops, waaronder de programmeertaal Scratch en de robots. Eventueel kan je deze mee naar huis nemen om er vooraf zelf mee te oefenen.

Aanmelden en vragen

Voor aanmelden en vragen kan je terecht bij Chris Dorna of Rudy Beset: info@vughtdigitaal.nl. De website van Vught Digitaal is www.vughtdigitaal.nl.